

Lunch
Lunch
Tisdag
Tisdag
1. Butter Chicken
Marinerad, grillad kycklingfilé med smör och cashewnötter i en krämig sås. Serveras med naan bröd och basmatiris.
130:-
2. Channa Masala
Kikärtsgryta med lök, tomat och ingefära. Serveras med naan bröd och basmatiris.
130:-
3. Lamm Achar
Lamm tillagad i chili, indisk pickles och kokos masala sås. Serveras med basmatiris och naan bröd
140:-
4. Chicken Tikka Masala
Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd
140:-
5. Räkor Gryta
Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris.
149:-
Onsdag
Onsdag
1. Murgh Mango
1. Murgh Mango
130:-
Grillad marinerad kycklingryta med smak av färsk mango och kokosmjölk. Serveras med basmatiris och naan bröd
2. Dagens Dahl
2. Dagens Dahl
130:-
Dagens dahl av lins eller böngryta med lök och tomat. Serveras med basmatiris och naan bröd.
3. Lamm Seekh Kebab
140:-
Ostfyllda lammfärsbiffar, smaksatt med vitlök, kardemumma och garam masala. Serveras med ris och krämig kokos sås.
4. Chicken tikka masala
4. Chicken tikka masala
140:-
Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd
5. Räkor gryta
5. Räkor gryta
149:-
Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris
Torsdag
Torsdag
1. Grillad Kyckling
1. Grillad Kyckling
Marinerad grillad Kyckling filé med tomat gräddsås. Serveras med basmati ris och naan bröd
130:-
2. Paneer Matar
2. Paneer Matar
Vegetariska gryta tillagad med Indisk ost, örter, lök. Tomat och grädde Serverad med basmatiris och naan bröd.
130:-
3. Kashmiri lamm
3. Kashmiri lamm
lammgryta med lök, tomat, ingefära och chili. Serveras med ris och naan bröd
140:-
4. Chicken tikka masala
4. Chicken tikka masala
Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd
140:-
5. Räkor gryta
5. Räkor gryta
Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris
149:-
Fredag
Fredag
1. Chicken Korma
1. Chicken Korma
Mild och krämig kycklinggryta med kardemumma och cashewnötter. Serveras med basmatiris och naan bröd
130:-
2. Palak paneer
2. Palak paneer
Indisk färskost med bladspenat, ingefära vitlök och chili. Serveras med basmatiris och naan bröd
130:-
3. Lamm Goa
3. Lamm Goa
Lammgryta med doft av curryblad, koriander och kokos masala sås. Serveras med basmatiris och naan bröd
140:-
4. Chicken tikka masala
4. Chicken tikka masala
Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild sås med grädde. Serveras med basmatiris och naan bröd
140:-
5. Räkor gryta
5. Räkor gryta
Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomat, ingefära och chili. Serveras med Naan bröd och basmatiris
149:-
Shopping Lunch
Lördag; 12:00 - 14:00
Ingår i lunchen
Sallad buffé, basmatiris, vanligt naan bröd, Kaffe eller te med kakor
Dricka 20:- Vitlöksnaan 15:-

1. Chicken tikka masala 149:-
1. Chicken tikka masala 149:-
mild
Marinerad, grillad kycklingfilé i en mild och gräddig sås.
Marinated, grilled chicken fillet cooked in a creamy sauce.

2. Palak Paneer 149:-
2. Palak Paneer 149:-
medelstark
Indisk färskost tillagad i en krämig sås med bladspenat, ingefära vitlök och chili.
Traditional indian cheese in a creamy sauce with spinach, ginger, garlic and chilli.

3. Jhinga La Jawab 149:-
medelstark
Tigerräkor bräserade i lök, paprika, vitlök, tomater, ingefära och chili.
Prawns braised with ,capsicum ,garlic, tomatoes, ginger and chilli.

4. Lamm Rogan Josh 149:-
4. Lamm Rogan Josh 149:-
medelstark
Klassisk nordindisk lammrätt i en krämig gryta av saffran, kardemumma och yoghurt. Traditional north Indian lamb dish in a creamy sauce of saffron cardamom and yoghurt.

5. Veg kofta 149:-
medelstark, vegan
Hemgjorda vegetariska biffar in en kokos masala gryta.
Homemade veg steaks in a coconut masala sauce.

6. Tandoori Chicken 149:-
mild
Marinerad och grillad kycklingfilé serveras med tandoori sås och färska grillade grönsaker i en het järnform. Marinated and grilled chicken fillet served with a tandoori masala sauce with fresh grilled vegetables in a hot iron plate.
